Contact

Heb je het ultieme idee voor op een shirt, trui, sok of ander zeefdrukbaar object? Stuur me een email, postduif of pizza met je wens en ik kijk of de pizza lekker is. Vragen over een bestelling? Neem contact met me op via een van onderstaande middelen.

EMAIL APPEN INSTAGRAM

Over Fikvuur

Fikvuur is een dom idee van Pixelkraft / Roel Vennekens, die dankzij de crisis van nine-to-five arbeid naar 8.6-mentaliteit moest migreren. Fikvuur is een losse onderneming naast Pixelkraft en bestaat volledig om de losgeslagen hersenflodders van Roel Vennekens te realiseren. Elk verkocht product draagt bij aan de ontwikkeling en verbetering van het volgende. Low couture is betaalbare streetwear met een exclusief randje; de oplages zijn zeer beperkt. Alles wordt handgedrukt en kan onderling afwijken. Hopelijk wordt het consequenter in de toekomst.

Fikvuur
KVK: 58036423
BTW: NL002210615B14 
Herstraat 1B
5961GG Horst

Algemene Voorwaarden

Problemen met je bestelling?
E-mail info@fikvuur.nl met je ordernummer voor hulp.

Garanties
Fikvuur biedt geen garanties, elk individueel bedrukt product zal lichte afwijkingen hebben. Niet alles hoeft perfect te zijn.

Verzending & bezorging
Verzending kost ten alle tijden €4,00 of €7, behalve als je laat bezorgen in Horst aan de Maas, dan breng ik het zelf naar je toe.
– Horst aan de Maas: 1–3 dagen, €0
– Nederland: binnen 1–3 dagen bij PostNL, €4,00 voor een brievenbuspakje, €7 voor een pakket.

Retourzendingen en ruilingen
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd op beschadigde of verkeerd geleverde items. Verkeerde maat gekocht? Mail info@fikvuur.nl binnen 7 dagen om te informeren over de beschikbare maten. Omdat alles zeer beperkt bedrukt wordt, is de kans op ruiling niet altijd aanwezig. Alle geretourneerde producten moeten ongebruikt, ongewassen en niet gedragen teruggestuurd worden. Eventuele verzendkosten zijn voor de koper. 

Stel Fikvuur op de hoogte van retourzendingen door te mailen naar info@fikvuur.nl met je gegevens, ordernummer en een omschrijving van het probleem met het product. Alle kosten die gemaakt worden voor een retour, zijn voor de koper. 

Fikvuur is niet aansprakelijk voor producten die beschadigd raken door toedoen van PostNL, maar ik zal mijn best doen om eventuele schade op te lossen.